timflow
Actualitate

Patru tineri din Cugir, specialişti în furturi din maşini în Alba Iulia

Poliţiştii din Alba Iulia i-au identificat şi reţinut pe 4 tineri din Cugir, bănuiţi de comiterea mai multor furturi din autovehicule, fapte comise pe raza municipiului Alba Iulia. Pentru obţinerea de probe privind activitatea infracţională a celor 4 şi recuperarea bunurilor sustrase, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară.

La data de 11.06.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe S.F.I., de 25 de ani, G.M.S., de 41 de ani, M.E.V., de 25 de ani, şi G.C.A., de 24 de ani, toţi din Cugir, care sunt bănuiţi de comiterea a 3 furturi din autoturisme şi a unei tentative de furt.
În sarcina celor 4 s-a reţinut faptul că în noaptea de 30/31.05.2015 au spart geamul autoturismului ce aparţine unui cetăţean din judeţul Arad , care era parcat în apropierea unui hotel din Alba Iulia şi au sustras mai multe bunuri în valoare de 1.800 de lei.

În noaptea de 04/05.06.2015, folosind același mod de operare, au sustras bunuri în valoare de 5.000 de lei, din două autoturisme parcate pe străzile Henri Coandă și Gheorghe Șincai din Alba Iulia și au încercat să sustragă bunuri dintr-un alt autoturism al cărui sistem de alarmare s-a declanşat.
Pentru documentarea activităţii infracționale a celor 4 bănuiţi, poliţiştii din Alba Iulia, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, au efectuat ieri, 11.06.2015, o percheziție la domiciliul lui S.F.I., ocazie cu care au fost găsite mai multe dintre bunurile reclamate ca furate.

Faţă de cei 4 a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 12 iunie a.c., să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Distribuie Acum

12 iunie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *