Întâlnirea rezerviştilor din Alba la sediul IPJ Alba

3 iunie 2015 Scris de: Ziarul Apulum | Actualitate

Azi, 3 iunie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc Adunarea Generală a membrilor Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din MAI – Filiala Judeţeană Alba.

La întâlnirea anuală, prilejuită de analizarea activităţii Filialei Judeţene Alba a asociaţiei, au participat membri ai asociaţiei, rezervişti ai MAI din structurile de poliţie, jandarmi, ISU şi penitenciare iar în calitate de invitaţi au fost prezenţi domnul prefect al judeţului Alba Gheorghe Feneşer şi şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea.

În deschiderea şedinţei ce a fost condusă de preşedintele filialei judeţene, general de brigadă ® Stoica Dumitru, a fost ţinut un moment de reculegere, în memoria celor 11 membri ai asociaţiei ce au trecut în nefiinţă în anul 2014.

În prezent, Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din MAI – Filiala Judeţeană Alba are 310 membri, cei mai mulţi (268) provenind din structurile de poliţie, iar activităţile organizate de această organizaţie vizează desfășurarea de activităţi cu caracter educativ, cultural, de recreere şi odihnă, de sprijinire a unităţilor Ministerului Afacerilor Interne în activitatea desfășurată de acestea, precum şi de promovare a drepturilor şi intereselor justificate ale membrilor săi.

Din analiza rezultatelor Filialei Judeţene Alba a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din MAI pentru anul 2014, a rezultat că activităţile acesteia au atins obiectivele propuse, iar colaborarea cu instituţiile publice şi cu cele ale Ministerului Afacerilor Interne a fost una foarte bună.

Pentru perioada imediat următoare, filiala şi-a propus să atragă un număr mai mare de membri şi să se implice mai mult în organizarea de evenimente de socializare.

Domnul prefect, Gheorghe Feneşer a apreciat colaborarea Instituţiei Prefectului cu toate structurile Ministerului Afacerilor Interne din judeţ, inclusiv cu asociaţiile rezerviştilor şi a asigurat de întregul său sprijin.

Prin cuvântul său, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şi-a exprimat preţuirea pentru rezerviştii Ministerului Afacerilor Interne şi aprecierea atât pentru activitatea avută în slujba cetățeanului cât şi pentru ceea ce fac în prezent, în calitate de cadre militare în rezervă şi retragere. Totodată i-a asigurat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în activităţile propuse şi le-a adresat urări de sănătate şi succes în activităţile desfăşurate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

Nici un comentariu

Lasati un Mesaj© Copyright | Design: Bogdan Paunescu
Scrie-ne pe Messenger
Loading...