timflow
Actualitate

Doi tineri din Unirea s-au ales cu dosare penale pentru furt de lucernă şi fân

Doi tineri din comuna Unirea sunt cercetaţi penal de poliţiştii din Unirea şi din Fărău pentru că au sustras baloţi de fân şi lucernă, în valoare de 2.500 de lei, de pe terenuri agricole situate în comunele Unirea şi Fărău. Furajele sustrase au fost recuperate integral şi restituite păgubiţilor.

La data de 12 iunie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Unirea i-au identificat pe S.I.D., un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Unirea, care împreună cu R.R.I., o femeie în vârstă de 28 de ani, din aceeaşi comună, sunt bănuiţi de comiterea unui furt de furaje de pe câmp.

Se pare că, în noaptea de 06/07.06.2015, cei doi s-au deplasat cu o autoutilitară în locul numit ,,Râtul de Sus”, de pe raza localităţii Dumbrava şi au sustras 12 baloţi de lucernă uscată, în valoare de 1.500 de lei, ce aparţineau unui cetăţean din localitate, pe care i-au transportat la domiciliul lor.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti s-a dovedit că cei doi tineri sunt bănuiţi şi de comiterea unui alt furt de baloţi de fân uscat, faptă ce ar fi fost comisă în noaptea de 11/12 iunie a.c., de pe un teren agricol situat în locul numit „Drumul Alecuşului” din comuna Fărău, prejudiciul reclamat în acest caz fiind de 1.000 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate de către poliţiştii din cele două comune, s-a reuşit recuperarea întregii cantităţi de furaje sustrasă.

Faţă de cei doi, au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

Distribuie Acum

15 iunie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *