Actualitate

Bărbat din Alba Iulia reținut pentru furtul unei mașini

Duminică, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către un tânăr din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că, în noaptea de 27/28.06.2015, în jurul orei 24.00, a observat lipsa autoturismului care se afla parcat pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

La nivelul I.P.J. Alba a fost declanşată cu operativitate, o acţiune de căutare a autoturismului, ocazie cu care acesta a fost depistat pe raza localităţii Copşa Mică, judeţul Sibiu, fiind condus de C.R., de 29 de ani, din municipiul Blaj,care era însoţit de M.M., de 32 de ani, din mun. Alba Iulia.

Prin ordonanţă a procurorului, faţă de cei doi s-a dispus efectuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de art.228 alin.1 din Codul penal.

Având în vedere că în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că persoana care ar fi furat autovehiculul este M.M., față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29.06.2015 , Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia să dispună soluţia legală.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba.

Distribuie Acum

29 iunie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *