Actualitate, Comunicate

Amenzi de peste 6.600 de lei pentru șoferii din Alba care au mașini cu probleme tehnice

Zeci de şoferi din judeţul Alba au fost amendaţi de polițiști în acest sfârșit de săptămână, în urma unei acţiuni organizate împreună cu RAR. Aproximativ 20 de maşini au fost depistate pe drumurile publice cu defecţiuni tehnice, iar 15 conducători auto au fost sancţionaţi pentru abateri la legea circulaţiei rutiere. Unul dintre ei a rămas şi fără permis.

Potrivit IPJ Alba, în zilele de 12 şi 13 iunie, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, au acţionat pe raza întregului judeţ, împreună cu reprezentaţi ai Registrului Auto Român – Agenţia Alba, pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de defecţiunile tehnice ale autovehiculelor.

În cele două zile de acţiune au fost depistate 19 autovehicule care aveau defecţiuni tehnice, șoferii acestora fiind sancţionaţi contravenţional.

Alţi 15 conducători auto au fost sancţionat contravenţional, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute un permis de conducere şi 10 certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 6.630 lei.

Distribuie Acum

15 iunie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *