timflow
Actualitate, Comunicate

49 de mc de material lemnos, confiscați de polițiștii din Sebeș

Polițiștii din Sebeș au oprit un transport ilegal de lemn, pe strada Industriilor din localitate și au confiscat 49 mc de material lemnos. Lemnul era transportat cu o autoutilitară ce tracta o semi-remorcă, iar maşina era condusă de un şofer de 25 de ani, din județul Brașov.

Miercuri, 24 iunie, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, în timp ce desfăşurau activităţi în cadrul Planului de acţiune „Scutul Pădurii 2015”, au oprit, pe strada Industriilor din localitate, o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, ansamblu condus de Adrian P., de 25 ani, din judeţul Braşov.

Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit că Adrian P. transporta cantitatea de 49 mc material lemnos de esenţă molid care nu corespundea cu cantitatea de material lemnos menţionat în avizele de însoţire a transportului.

Faţă de acesta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, conform art. 19, alin. 1, lit. n din Legea nr.171/2010, cu amendă, fiind dispusă totodată şi măsura ridicării în vederea confiscării a cantităţii de material lemnos, ce a fost lăsată în custodie Ocolului Silvic Blaj, punct de lucru Sebeş. Valoarea materialului lemnos este de aproximativ 7.350 lei.

Distribuie Acum

25 iunie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *