Actualitate, Social

ALBA IULIA: Joi 24 aprilie are loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Joi, 24 aprilie, începând cu ora 9:30, în Sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, va organiza Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

La această acţiune sunt invitate să participe toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba invită toţi agenţii economici interesaţi de această acţiune să-şi prezinte intenţia de participare la: Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – Str. Nicolae Titulescu, Nr. 10B, Bl. „Columna” – tel. 0258831137, fax: 0258811470 sau e-mail: ajofm@ab.anofm.ro.

Distribuie Acum

15 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *