Actualitate, Diverse, Stiri

Vineri, 27 februarie, concurs de Dragobete la Alba Iulia

Este al 11-lea an de când tinerii liberali din Alba Iulia organizează evenimentul „De Dragobete, iubeşte româneşte”. Anul acesta evenimentul are două etape: o acţiune stradală şi o petrecere tematică.

Marţi, 24 februarie 2014, o parte din tinerii liberali albaiulieni au ieşit printre oameni, pe stradă: au realizat fotografii pentru îndrăgostiţi şi au împărţit baloane și flori cuplurilor întâlnite în oraș.

În plus, tinerii liberali i-au așteptat pe toți cei care au dorit să își declare dragostea în public, la cortul care a fost amplasat pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Cuplurile care au ajuns la cortul TNL au primit din partea organizatorilor evenimentului certificate de căsătorie pentru o zi și baloane în formă de inimioară. Trecătorii au fost foarte receptivi la inițiativa tinerilor liberali, iar majoritatea dintre ei au participat și la un concurs de fotografii, derulat pe pagina de Facebook a TNL Alba Iulia, în urma căruia perechea cea mai votată, va câștiga, din partea TNL Alba Iulia, o cină romantică la localul Gavroche din Alba Iulia.

A doua etapă a evenimentului se va desfășura vineri, 27 februarie 2015, când, începând cu ora 23.00, va avea loc o petrecere tematică, specială pentru îndrăgostiți (dar nu numai) în Club Allegria din Alba Iulia. În cadrul petrecerii se vor organiza și concursuri, primiile fiind următoarele:
Locul I – pachet pentru două persoane incluzând 1 noapte şi cină romantică la Pensiunea Casa Dives, din Pianu de Sus, jud. Alba
Locul II – ședinţă foto profesională
Locul III – premiu surpriză.

Distribuie Acum

26 februarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *