timflow
Actualitate, Stirea Zilei

Uite bariera, nu e bariera în Cetatea Alba Carolina!

Bariera de acces din Cetatea Alba Carolina dă de furcă autorităţilor din Alba Iulia. Primele zile de funcţionare a barierei, în probe, a întins la maxim nervii şoferilor şi a creat în zonă mai mult haos decât ordine. Totul a culminat marţi când softul aparatului de taxare al bariei a cedat.
După aceste probleme, miercuri dimineaţa, a avut loc o întâlnire cu reprezentanţi ai firmei care a montat echipamentul de acces auto şi taxare a parcării în Cetatea Alba Carolina.
La întâlnire au mai participat responsabili tehnici din cadrul primăriei, dar şi reprezentanţi ai Corint SRL, care a achiziţionat, în cadrul proiectului de restaurare a Laturii de Vest, sistemul de acces cu bariere.
„În urma discuţiilor, s-a decis repozitionarea staţiei de taxare de pe actualul amplasament (insula care separă sensurile de acces) şi suplimentarea echipamentelor cu încă un aparat de taxare, poziţionat în interiorul Cetăţii.
Aceste măsuri vor scurta timpii alocaţi operaţiunilor intermediare de validare a taxării. Canalele tehnice existente permit realizarea infrastructurii de conectica între cele două posturi de taxare şi bariere. Taxarea parcării în Cetatea Alba Carolina va fi suspendată până la optimizarea tuturor elementelor ce compun sistemul de acces” se arată într-un comunicat de presă al administraţiei locale din Alba Iulia.

Distribuie Acum

25 februarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *