Actualitate

SEBEŞ: Furt de componente ale instalaţiei electrice la o haltă CFR din Sebeş

Şi aşa într-o stare aproape jalnică infrastructura feroviară încă le mai face cu ochiul hoţilor.

Miercuri,jandarmii au surprins în flagrant două persoane care, dintr-o haltă din Sebeş, sustrăseseră componente ale instalaţiei electrice aferentă infrastructurii feroviare.

Fapta a fost constatată în jurul orei 16.00, oră la care un cetăţean a semnalat telefonic faptul că două persoane demontează componente ale instalaţiei feroviare dintr-o haltă situată la intrarea în Sebeş dinspre Alba Iulia.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la locul indicat şi i-a depistat pe Laura E. ( 33 de ani ), din Sebeş şi Vasile G. ( 39 de ani), domiciliat în Petreşti care, într-un geamantan, transportau mai multe materiale specifice infrastructurii de cale ferată cu scopul de a le valorifica la un centru de predare a fierului vechi.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea unei infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe căile ferate, cele două persoane, împreună cu obiectele găsite asupra lor au fost predate poliţiştilor din cadrul I.P.J. Alba, care vor efectua cercetări potrivit normelor de procedură penală.

Distribuie Acum

5 februarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *