Actualitate, Educatie, Evenimente

FOTO: Concursul Mesajul Meu Antidrog a fost lansat la Alba Iulia

Miercuri în sala de şedinţe a Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba a avut loc lansarea celei de a XII-a ediţii a Concursului Naţional „Mesajul meu Antidrog”.
Acesta este organizat de de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba şi Direcţia judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba.
La evenimentul de lansare a celei de a XII-a ediţii a acestui concurs au luat parte şi câştigătorii Concursului Naţional „MESAJUL MEU ANTIDROG”, ediţia a XI-a, faza naţională cu tema „Colorează-ţi viaţa altfel… fără droguri”, din Alba.
În cadrul concursului de anul trecut elevii din Alba au obţinut trei locuri I:

Locul I – secţiunea spot, Suciu Alin, Şcoala Gimnazială „Vasile Goldiş” Alba Iulia, clasa a VIII-a
DSC_0737

Locul I – secţiunea fotografie digitală, Lazăr Maria Diana, Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” Aiud, clasa a XI-a
DSC_0735

DSC_0734

Locul I – secţiunea eseu literar, Calo Andreea Maria, Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” Aiud, clasa a XI-a
DSC_0733

Aflat la cea de-a XII-a ediţie, Concursul naţional „MESAJUL MEU ANTIDROG” , are obiectiv general creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a populaţiei şcolare în vederea neânceperii consumului de droguri, în cadrul programelor şcolare, extraşcolare şi de petrecere a timpului liber.
Secţiunile ediţiei a XII-a sunt: eseu literar (în limba română, maghiară şi rromani), film de scurt metraj, spot antidrog, arte vizuale şi sport. Secţiunile au un caracter cultural-artistic sau sportiv şi presupun dezvoltarea de creaţii şi abilităţi personale, prin intermediul cărora să se promoveze un mesaj antidrog. Totodată, este vizată şi implicarea în mai mare măsură a copiilor şi a tinerilor în activităţi preventive ca alternativă de viaţă sănătoasă la consumul de droguri.
DSC_0736

1

DSC_0720

DSC_0721

DSC_0722

DSC_0726

DSC_0729

DSC_0731

DSC_0732

DSC_0735

Distribuie Acum

12 februarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


ONE COMMENT ON THIS POST To “FOTO: Concursul Mesajul Meu Antidrog a fost lansat la Alba Iulia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *