timflow
Actualitate

Bariera de acces în Cetatea Alba Carolina a intrat de astăzi în probe

Reprezentanţii administraţiei locale din Alba Iulia au anunţat că începând de astăzi timp de o săptămână, personalul tehnic va verifica capacitățile de funcționare a echipamentului de acces montat: recunoașterea cartelelor magnetice distribuite riveranilor și celor care desfășoară activități constant în interiorul cetății, eliberarea tichetelor de acces, modul de încasare al fluxului de numerar, etc.
În această perioadă nu vor fi încasate taxe pentru intrarea în cetate, iar perioada de valabilitate a cartelelor magnetice pentru riverani va fi ajustată în funcție de data de implementare a taxei de acces (cardurile riveranilor vor fi valabile 1 an de la data oficială de introducere a sistemului de taxare – luni, 23 februarie 2015).
Riveranii și persoanele care își desfășoară activitatea în zonă trebuie să aibă asupa lor cardurile de acces pentru a le testa.
Regulamentul privind parcarea cu plată în Cetatea Alba Carolina este disponibil pe site-ul Primăriei Municipiului Alba Iulia: www.apulum.ro

Distribuie Acum

16 februarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


ONE COMMENT ON THIS POST To “Bariera de acces în Cetatea Alba Carolina a intrat de astăzi în probe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *