Diverse

Unelte care nu trebuie sa lipsesca din gospodaria ta

Indiferent daca sunteti un profesionist care activeaza in domeniu sau un simplu amator, exista cateva unelte care sunt indispensabile si care ar trebui sa existra intr-o forma sau alta in fiecare locuinta. Chiar daca locuiti intr-un apartament o trusa de scule este la fel de necesara. Din cand in cand inevitabil ceva se defecteaza si de multe ori nu avem posibilitatea sa apelam la personal specializat, astfel ca vom fi pusi in situatia de a ne descuraca pe cont propriu. In continuare vom incerca sa alcatuim o lista a celor mai importante unelte care nu ar trebui sa lipseasca din gospodaria dumneavoastra.

venusdsh

Unelte constructii – Venusdsh.ro
Primul si probabil cel mai des utilizatat este fara indoiala ciocanul. Cu ajutorul acestei unelte pueti bate cuiele, scoate cuiele, sparge pereti si in acelasi timp puteti repune lucrurile la loc. Este important atunci cand achizitionati unul sa fiti foarte atent la forma acestuia. Spre exemplu, cu un ciocan usor curbat cuiele se pot bate mult mai usor decat cu unul clasic, in timp ce cel cu coada dreapta se dovedeste a fi mult mai folositor in demolarile de pereti. Un alt aspect important pe care trebuie sa-l aveti in vedere este si materialul din care este confectionat manerul acestuia.
A doua unealta, a carei importanta este la fel de mare este surubelnita. Este o unealta folosita pentru strangerea sau defacerea suruburilor de diferite marimi si forme. Atunci cand achizitionati astfel de echipamente cautati ca acestea sa fie calitative si multifunctionale in acelasi timp. In cazul in care dispuneti de un buget puteti cumpara si o surubelnita electrica fara fir, aceasta fiind mult mai eficienta.
Clestele este de asemenea un instument care nu ar trebui sa lipseasca din trusa de scule. Fiind prevazut cu falci speciale, acesta poate strange materiale de diferite marimi si forme. Mai mult decat atat, cu ajutorul acestuia putem taia eficient diferite materiale feroase de dimensiuni reduse precum diferite tipuri de sarme sau cabluri. Pentru a putea fi utilizat cu usurinta, se recomanda achizitionarea unui cleste care are confectionat manerul din plastic sau cauciuc.
Achizitionarea unui set de chei fixe este de asemenea recomandata. Cel mai des ne confruntam cu situatii in care avem de strans diferite suruburi avand diferite forme si marimi. In cazul in care nu le utilizati foarte des puteti cumpara doar o singura cheie care sa fie reglabila.
In cazul in care va lipseste una sau mai multe unelte mentionate mai sus, puteti accesa www.venusdsh.ro pentru a va completa trusa cu sculele necesare.

Distribuie Acum

15 ianuarie 2015

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *