Actualitate, Pamflet, Stiri

Omul Marilor Poriecte conduce în sfârşit judeţul Alba

 

 

 

Acest articol este un pamflet, trebuie tratat cu seriozitate ?

IMG_4547Un vechi proverb românesc spune că atunci „când pisica nu-i acasă, vicepreşedintele joacă pe masă”.

În zilele din urmă Ion Dumitrel şi Alin Cucui au fost plecaţi prin Europa, drept urmare judeţul Alba a fost condus de, de, de… liberalul Florin Roman.

„Asta-i pohta ce-am pohtit!”, pare că ne spune Roman de pe afişele împrăştiate la marile intersecţii din Alba Iulia.

După lupte seculare care au durat câteva reclame publicitare publice, Omul Marilor Proiecte a reuşit să ajungă în fruntea judeţului Alba. Între o întâlnire cu Şova şi o autostradă rezolvată pe hârtie, Roman trebuie să şi lucreze. Liberalul Florin Roman are de lucru: trebuie să conducă judeţul Alba.

Dacă Geoană a condus ca preşedinte România o singură noapte, Roman conduce judeţul Alba timp de o săptămână, ceea ce trebuie să recunoaştem este o mare realizare… pentru un liberal!

În fieful portocaliu de la Alba Iulia liberalii au fost interzişi timp de 16-20 de ani. Nici măcar tsunami-ul USL-ist din toamna anului 2012 nu a reuşit să îndepărteze conducerea PDL-istă din Alba Iulia şi de la Consiliul Judeţean Alba.

Din pucnt de vedere politic judeţul Alba e un fel de enclavă PDL-istă pură, în care nimeni nu a reuşit să se impună de vreo 10-12 ani. Dumitrel nu are contracandidaţi la şefia CJ Alba. În anul 2012 l-a bătut chiar şi pe Teodor Atanasiu, cel care a beneficiat de un val de simpatie pro-USL, nereuşind însă să-l bată pe Dumitrel.

Ştim că Roman se antrenează intens pentru Primăria Alba Iulia, însă primarul s-a închis în Cetate, protejat ziduri mari de pavaje, şi greu va fi învins de orice intrus politic.

Toţi ştiu că în Cetatea Alba Iulia au fost aruncate zeci de milioane de euro în pavaje menite să-l apere pe Hava. În acest moment Marele Pavator din Cetatea Alba Iulia este intangibil.

În ceea cel priveşte pe Florin, de la Consiliul Judeţean până la Primăria Alba Iulia e cale lungă, pavată de alţii, care nu vor ceda prea uşor avantajele economice de a gestiona Cetatea.

Peste câteva zile va urma inaugurarea tronsonului de autostradă Orăştie-Sibiu, şi în absenţa lui Dumitrel şi a lui Alin Cucui din ţară, la tronsonul din judeţul Alba s-ar putea să vedem o frumoasă inaugurare făcută de Dan Şova şi prietenul său de suflet Florin Roman, preşedintele de facto al Consiliului Judeţean Alba.

 Acest material este un PAMFLET și trebuie tratat ca atare

Distribuie Acum

21 ianuarie 2014

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *