timflow
Actualitate, Stiri

Alba Mall nu reinventează reducerile. Le practică !

afis (1)Începutul de an este asimilat în toate marile centre comerciale cu startul sezonului de reduceri şi promoţii. Reduceri reale, preţuri aproape ireal de mici şi oportunităţi nenumărate de shopping: asta veţi găsi în sezonul reducerilor de iarnă la Alba Mall.

Perioada reducerilor a început la jumătatea lunii ianuarie şi se va întinde până la începutul primăverii, o veste bună pentru pasionaţii de shopping care încă nu au reuşit să îşi bifeze tot de pe listele de cumpărături.

Pentru că nu am avut şansa să inventăm chiar noi conceptele de reduceri, sales sau soldari, nu ne rămâne decât să le dăm formele şi, mai ales, procentele cele mai atractive pentru clienţii noştri.

La Alba Mall ce scrie pe afiş, găseşti şi-n magazin. Iar asta este, înainte de o campanie de vânzări, o dovadă de respect pentru clienţii noştri”, a declarat Voicu Vuscan, administratorul Alba Mall.

În procente, reducerile aplicate de magazinele din Alba Mall pornesc de la 20% şi pot ajunge chiar şi până la 70%, la articolele de sezon şi nu numai, adică un adevărat chilipir pentru cei care îşi doresc branduri de top la preţuri mai mult decât rezonabile.

Toate detaliile sunt la un click distanţă, pe www.mallalba.ro

Albă Mall: shopping mall inclusive !

Distribuie Acum

27 ianuarie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *