Actualitate

Româncele îşi doresc un bust mai mare, o burtică plată şi un chip mai tânăr!

saniPeste 40 de mii de intervenţii chirurgicale estetice pe an, în România! 8756 de românce au optat pentru o intervenţie de mărire a sânilor în decursul unui singur an!  Este o cifră ce ne plasează pe harta internaţională a intervenţiilor chirurgicale estetice, pe locul 25 ca număr al intervenţiilor de acest gen, printre tari precum: Statele Unite, Brazilia, China, Thailanda, Australia etc. Aceste cifre sunt oferite de către ISAPS – Societatea Internaţională a Chirurgilor Esteticieni, în cadrul unui studiu realizat la finalul anului 2010 şi revizuit la începutul acestui an.

Mărirea sânilor, lipoplastia, blefaroplastia şi rinoplastia sunt primele cele mai căutate patru intervenţii chirurgicale de către romani.

În decursul unui singur an, cei 200 de medici chirurgi esteticieni înregistraţi în România, au realizat: peste 8 mii de augmentări mamare, 7 mii de lipoplastii, peste 5 mii de blefaroplastii şi peste 3 mii de rinoplastii“, a explicat dr. Eduard Bolohan, medic specialist, reprezentant al brandului Chilliburner, citând studiul ISAPS.

Toxina botulinică şi acidul hialuronic – în topul intervenţiilor nechirurgicale!

Adăugând la aceste intervenţii preferate şi restul de retuşări chirurgicale la care apelează romanii, ajungem ca într-un singur an să înregistrăm un număr de peste 40 de mii de intervenţii chirurgicale, potrivit dr. Bolohan.

Pe lângă toate aceste proceduri chirurgicale se adăugă şi procedurile nechirurgicale, precum injectările cu toxina botulinică – peste 16 mii de intervenţii pe an şi cele cu acid hialuronic – peste 11 mii de intervenţii pe an!

După cum putem vedea din cifrele prezentate mai sus, România este o tară cu o cerere foarte mare de intervenţii de înfrumuseţare corporală. Aceste este şi motivul pentru care dorim să venim în întâmpinarea doamnelor şi domnişoarelor cu o varianta nechirurgicală pentru cel mai dorit retuş corporal – mărirea dimensiunii bustului!“, a afirmat reprezentantul brandului Chilliburner.

Chilliburner PUSH-UP -> o nouă formulă pentru o siluetă perfectă şi un bust mai impunător!

Chilliburner PUSH UP este o formulă unică naturală, produsă din ardei iute, în scopul promovării pierderii în greutate fără iritarea sistemului digestiv.

Chilliburner PUSH UP este îmbunătăţit cu fitoestrogen natural, obţinut din trifoi roşu şi soia pentru un efect de push up la nivelul bustului!

chilliburnerDe ce alegem Chilliburner PUSH-UP?

ajută la pierderea în greutate
controlează menţinerea greutăţii corporale ideale
arde grăsimile şi caloriile
contribuie la o mai bună conturare a sânilor
ameliorează simptomele menopauzei
asigură un surplus de estrogen organismului

Soluţia nechirurgicală pentru un bust mai mare – soia, lecitina şi trifoi roşu!

Ingredientele pentru un bust mărit fără bisturiu:

Ingredientele secrete pentru o siluetă cu un bust mărit: extract de chilli – o importantă sursă de capsaicină, extract de trifoi roşu şi soia, lecitină din soia, ceai verde şi inulină.

În plus, fitoestrogenul conţinut de noua formulă Chilliburner contribuie la ameliorarea simptomelor specifice menopauzei, precum: bufeurile, transpiraţia, starea de nelinişte şi iritabilitatea crescută.

Fără efect yoyo!

Atunci când folosiţi Chilliburner PUSH-UP nu trebuie să vă temeţi de efectul yoyo deoarece nu sunteţi obligaţi să urmaţi o dietă strictă, astfel încât corpul nu este nevoit să stocheze grăsime sau să îşi încetinească metabolismul.

În prima săptămână de utilizare Chilliburner PUSH-UP se administrează sub formă de o tabletă pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de micul dejun. În cea de-a doua săptămână puteţi adăuga o a două tabletă cu jumătate de oră înainte de masa de prânz.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...