Actualitate, Politica

PSD condamnă minciunile Elenei Udrea cu privire la absorbţia fondurilor europene

foto: ghimpele.ro
foto: ghimpele.ro

Partidul Social Democrat condamnă minciunile promovate de deputatul PDL Elena Udrea cu privire la absorb?ia fondurilor europene. În opinia PSD, aceste minciuni denotă dorinţa de a manipula populaţia sau, la fel de grav, incompetenţa şi lipsa de cunoştinţe ale fostului ministru.

Reamintim că Elena Udrea a afirmat că în luna iulie a acestui an au fost decontate de la Comisia Europeană 180 de milioane de euro. Conform datelor care au fost deja făcute publice de Ministerul Fondurilor Europene, de la 30 iunie până la 26 iulie 2013 României i-au fost decontate de la Comisia Europeană 723 milioane euro.

De la începutul acestui an, România a primit de la Comisia Europeană 1,46 miliarde euro, ceea ce reprezintă o sumă cu 329 milioane euro mai mare decât cea încasată anul trecut.

În raportul privind execuţia bugetului general consolidat, de la finalul lunii iulie, publicat de Ministerul Finanţelor Publice, nu se regăsesc decât sumele aferente sistemului public.

PSD consideră inacceptabil faptul că un fost ministru nu cunoaşte astfel de detalii sau, chiar dacă le cunoaşte, vrea să manipuleze populaţia prin minciuni.

Distribuie Acum

30 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *