Actualitate

Accident grav la Răhău între un camion, un Tir şi un autoturism

foto: adiochisinau.md
foto: adiochisinau.md

La data de 07.08.2013, ora 05.44 , pe DN 1, la km 358, metri, în afara localităţii Răhău, T.M., de 41 de ani, din Moreni, județul Dâmbovița, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat  o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul din faţă, ce era condus de un tânăr de 20 de ani, din Ocna Mureş, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-o altă autoutilitară care circula în aceeaşi direcţie, condusă de un bărbat de 55 de ani, din judeţul Olt.

În urma accidentului un bărbat de 38 de ani, pasager în autoturism, a suferit o fractură de falangă iar un alt bărbat, în vârstă de 62 de ani, de asemenea pasager în autoturism, a fost rănit ușor.

Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină în această dimineaţă, la ora 05.49, pe DN 1, pe raza loc. Răhău, la un accident rutier produs între un camion, un Tir şi un autoturism.

În urma accidentului o persoană a fost rănită.

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD pestru scoaterea persoanei, pentru acordarea primului ajutor medical calificat şi transportarea acesteia la Centrul de Primiri Urgenţe Sebeş.

Distribuie Acum

7 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *