Arestaţi preventiv pentru tentativă de omor, furt calificat şi distrugere

6 aprilie 2013 Scris de: Ziarul Apulum | Actualitate

La data de 05.04.2013, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean alba, au fost introduşi M.C.I., de 35 de ani, din Teiuş şi M.V.I., de 24 de ani, din Geoargiu de Sus, cercetaţi pentru comiterea la data de 31.03.2013 a infracţiunilor de tentativă de omor, furt calificat şi distrugere fapte comise asupra unui cioban de 42 de ani, din comuna Ighiu.

Arestarea celor doi s-a făcut ca urmare a recursului înaintat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba la instanţa Curţii de Apel Alba Iulia care a emis pe numele celor inculpaţi, mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.

La data de 31.03.2013, în jurul orelor 16.45, poliţiştii Postului de Poliţie Stremţ au fost sesizaţi de către un cetăţean din comună, cu privire la faptul că pe o pășune situată în extravilanul localităţii, în zona numită “La Pogor”, a fost găsită o persoană căzută la pământ şi care prezintă urmele de agresiune.

Echipa operativă deplasată la faţa locului l-a identificat pe F.V.T., de 42 de ani, din comuna Ighiu, cioban, care prezenta mai multe lovituri la nivelul membrelor şi care le-a indicat poliţiştilor pe principalii suspecţi de comiterea agresiunii, M.C.I., de 35 de ani, din Teiuş şi M.V.I., de 24 de ani, din Geoagiu de Sus.

Din primele cercetări a rezultat că cei doi suspecţi, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi cu victima, au legat-o de mâini şi de picioare, i-au luat telefonul mobil, au agresat-o, aplicându-i mai multe lovituri cu o bâtă, în zona toracică, abdominală precum şi a membrelor superioare şi inferioare,  după care au dezbrăcat-o şi i-au ars hainele.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia prezentând multiple leziuni (fracturi de membre, traumatisme şi contuzii multiple), unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde a rămas sub supraveghere medicală.

În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba iar în urma concluziilor provizorii formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, procurorii au dispus reţinerea celor doi inculpaţi pentru o perioadă de 24 de ore.

Nici un comentariu

Lasati un Mesaj© Copyright | Design: Bogdan Paunescu