Cultura, Stiri, Stiri Sebes

15 IANUARIE 2020, ZIUA CULTURII NAȚIONALE, LA SEBEȘ

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, lansează o invitație de suflet pentru a marca, la Sebeș, Ziua Culturii Naționale, în data de 15 ianuarie 2020.

Manifestările dedicate Zilei Culturii Naționale, respectiv celor 170 de ani scurși de la nașterea poetului Mihai Eminescu, vor debuta miercuri, 15 ianuarie 2020, la ora 12:00, cu un moment comemorativ la statuia poetului, la care vor participa autoritățile locale, elevi și cadre didactice, reprezentanți ai asociațiilor locale și ai societății civile.

În continuarea acestui moment, sala „Gheorghe Maniu” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș va găzdui, începând cu ora 17:00, o serată literară, intitulată sugestiv „De la Eminescu, la Blaga…”.

Cele două momente vor fi dublate în cursul săptămânii 13-17 ianuarie 2020, denumită în mod simbolic „Săptămâna Eminescu”, de o caravană culturală în unitățile școlare locale, organizată de echipa Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș, cu scopul prezentării aspectelor privind personalitatea și opera poetului național Mihai Eminescu.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în parteneriat cu Clubul Copiilor Sebeș și unitățile școlare locale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 ianuarie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...