Actualitate, Evenimente, Politica, Stiri

14 câştigători la concursul dintre ceaunari de la Oarda de Jos

Duminică, 17 august 2014, pe terenul de fotbal de la Oarda de Jos a avut loc a treia ediţie a festivalului rustic La Ceaune, eveniment iniţiat de PDL Alba în 2012.

La concursul de ceaunărit au participat 14 echipaje purtând nume foarte interesante: Hăbăucii din Oarda, Pupăza Zburătoare, Iedul vesel, Balaurii din Bărăbanţ, Ciocoflenderii, Spartanii, Micuţul paris din Miceşti, Şef Junior, Organizaţia de Tineret ACL, Forţoşii de la Forţa Civică, Măturoaiele de la Pâclişa, Kessel Bessofen (Cazanul Turmentat), Pupăzoii din Vale, Speranţa.

Toţi ceaunarii au primit premiul I pentru a nu crea disensiuni înainte de importantul test electoral din 2 noiembrie 2014, când ACL propune candidat la alegerile prezidenţiale pe primarul Sibiului, Klaus Werner Iohannis.

Premiile au fost oferite de primarul Mircea Hava, viceprimarul Paul Voicu, Ion Dumitrel – preşedintele CJ Alba, Florin Roman – vicepreşedintele CJ Alba, consilierul Popa Pistol, Raul Tudoraşcu.

După premierea câştigătorilor a urmat o horă mare între membrii celor 3 partide care constituie Alianţa Creştin Liberală: PDL, PNL şi Partidul Forţa Civică.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...