Actualitate, Sport, Stiri

12 medalii pentru karatiştii din Cugir la Campionatul Naţional pentru copii: 3 de aur, 5 de argint şi 4 de bronz

Karatiştii Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir au participat la Galaţi la finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional – Fudokan pentru copii.

Printre cei 275 de sportivi reprezentând 35 de cluburi din ţară, s-au numărat 9 karatişti ai secţiei de karate din cadrul CSO Cugir.

Elevii sensei-ului cugirean Vasile Pricob au obţinut 12 medalii: trei de aur, cinci de argint şi patru de bronz. Aurul a fost cucerit de Andrei Rus, Paul Codrea şi Cătălin Mortură, toţi la categoria 10-11 ani. Ultimii doi au mai câştigat şi medalia de bronz la aceeaşi categorie de vârstă.

Urbănescu Tamaş (5 ani), Sebastian Micu (8-9 ani), Robert Ungureanu (8-9 ani) au obţinut fiecare un argint şi un bronz, iar Roberto Dandea a reuşit o medalide de argint la categoria 8-9 ani.

În urma acestor rezultate karatiştii Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir vor participa la Campionatul European de Karate care va avea loc la sfârşitul lunii martie în Napoli, Italia.

Până atunci, sportivii din Cugir – cadeţii, juniorii şi seniorii – vor participa în perioada 13-15 martie 2015 la finala Campionatului Naţional de Karate ce va avea loc la Bucureşti.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...