Locale, Stiri, Stiri Blaj

11 brazi de Crăciun au fost confiscați de polițiștii din Blaj

La data de 16 decembrie 2019, polițiștii din Blaj au depistat un bărbat de 48 de ani, din comuna Poiana Vadului, județul Alba, în timp ce oferea spre vânzare, pe strada Mitropolit Andrei Șaguna din Blaj, pomi de Crăciun, fără ca locația respectivă să fie autorizată pentru efectuarea acestui tip de comerț.

Polițiștii au confiscat 11 pomi de Crăciun, iar pe bărbatul care-i oferea spre vânzare l-au sancționat contravențional.

În urma unui control efectuat la un punct de lucru din Sebeș al unei persoane fizice autorizate să efectueze acte de comerț cu material lemnos, polițiștii din Sebeș au identificat 9 pomi de Crăciun pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de proveniență.

Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, în valoare de 1.000 de lei, iar pomii de Crăciun au fost confiscați și predați unui ocol silvic, pentru valorificare.

În urma unui control în teren, polițiștii Postului de Poliție Sălciua l-au depistat pe un bărbat din comună, în timp ce transporta, pe un drum forestier, cu o mașină de teren, 6 pomi de Crăciun, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Conducătorul autovehiculului a fost sancționat contravențional, iar pomii confiscați au fost predați unui ocol silvic, pentru valorificare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 decembrie 2019

About Author

Cititorul


ONE COMMENT ON THIS POST To “11 brazi de Crăciun au fost confiscați de polițiștii din Blaj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...