Actualitate, Stiri

10 participanţi ai Taberei de Chitară de la Râmeţ pot cânta la Braşov

În perioada 17-20 iulie 2014 la Brașov va avea loc a treia ediţie a Festivalului de Carte şi Muzică. Organizat de Asociaţia Libris Cultural din Braşov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, Consiliul Județean Brașov şi Filiala Braşov a Uniunii Scriitorilor din România, festivalul reuneşte cei mai importanţi edituri şi case de discuri din România.

De notat că în acest an, prin parteneriatul dintre Libris Braşov şi Tabăra de Chitară Acustic Live Music Camp, 10 dintre participanţii din seria A (13-19 iulie 2014) a taberei de chitară Acustic Live Music Camp de la Râmeţ, judeţul Alba, vor putea participa la festivalul care va avea loc la Brașov, în Piaţa Sfatului.

„Cine vine în tabără învață (de la nivel începător) să cânte la chitară, compune câteva cântece pe care le va prezenta în cadrul taberei iar la final, pe data de 19 iulie, va avea ocazia specială și unică de a cânta pe o scenă profesionistă alături de nume importante ale genului acoustic. Libris Brașov face în acest sens un efort lăudabil deoarece pentru cele 10 persoane asigură cazarea plus scena dotată cu sunet profesional și sistem de lumini, ceea ce înseamnă cheltuieli dar și investiții culturale… Nu mai rămâne decât ca 10 participanți din 21 ai taberei de chitară să dovedească că își doresc și că merită acest lucru. Este o șansă și o oportunitate foarte bună de promovare și completare a experienței de scenă. Mulțumiri speciale Libris Brașov pentru această invitație !”, declară albaiulianul Silvan Stâncel, organizatorul Taberei de Chitară Acustic Live Music Camp.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...