Actualitate, Anunturi Publice, Educatie, Evenimente, Stirea Zilei

1 IUNIE – CETATEA E PREGĂTITĂ SĂ PRIMEASCĂ MII DE MICUȚI ȘI SĂ DEVINĂ ȚINUTUL FERICIRII

Cetatea Alba Carolina e gata de o transformare uluitoare. Pentru o zi, nu una oarecare, ci ziua cea mai importantă pentru fiecare copil, 1 Iunie, Cetatea e pregătită să primească mii de micuți și să devină Ținutul Fericirii – un loc în care joaca e la ea acasă și jocurile copilăriei sunt atracțiile zilei.

Primăria Alba Iulia le-a pregătit sărbătoriților, în zona verde situată în fața Traseului celor 3 Fortificații, nu mai puțin de 8 atracții gonflabile uriașe în care cei mici să-și consume energia și să-și arate măiestria. De la tobogane gigantice (Fun Rainbow XXL sau Girafa XXL) sau echipamente ce le vor pune la încercare abilitățile sportive (HyperBall sau Last Man Standing) și până la un spațiu tematic cu simpaticele personaje din Paw Patrol instalat în spațiul rezervat celor mai mici dintre sărbătoriți, toți copiii vor găsi ceva interesant de făcut.

Program:

9:30 : „Sărbătorile Copilăriei” Curtea Catedralei Încoronării (Arhiepiscopia Ortodoxă Română și Filantropia Ortodoxă Alba Iulia)

10.00- 19.00 Zona de tobogane și atracții gonflabile (cu pauză între 14:00 și 16:00).

11:30- 12:00 Flashmob- Dansul copilăriei pe esplanada Catedralei Încoronării (Arhiepiscopia Ortodoxă Română și Filantropia Ortodoxă Alba Iulia)

9.00-12.00 Concurs atletism copii „Ziua Micului campion” Terenul central pe Stadionul Victoria Cetate.

12.00-14:30 Finala Mare si Finala Mica la Turneul de Fotbal Feminin pe Stadionul Victoria Cetate.

12:30 Vânătoare de comori în Cetate (Departamentul de tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe)

14:30 Atelier de Rugby susținut de antrenorii de la CSM Unirea Alba Iulia, unde cei mici vor primi dulciuri, înghețata, cupe și medalii.

15:00 Tir cu arcul în Parcul de aventură „Dynamis” (Arhiepiscopia Ortodoxă Română)

10.00- 17.00 Bazinul Olimpic: „Ziua Porților deschise pentru copii” la care vor participa antrenorii de polo si înot de la CSM Alba Iulia.

17:00 Animație socio- educativă (Asociația Studenților Creștini Ortodocși Alba Iulia

18.00 Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia va aduce în Piața Cetății una dintre piesele de rezistență din repertoriu. Timp de 40 de minute, cei mici sunt invitați să cerceteze şi să experimenteze prin joc în „Laboratorul Veseliei”, un spectacol interactiv cu marionete.

Finalul zilei va fi, la rândul lui, glorios: dacii și romanii din Garda Romană îi vor prelua și încolona pe micuți pentru un marș printre și peste milenii.

Ne vedem la joacă, pe 1 iunie, în Ținutul Fericirii, în Cetatea Alba Carolina!

“Sunt fericit să le putem oferi, din nou, micuților albaiulieni un spațiu în care să își sărbătorească ziua așa cum își doresc. Și mai mult mă bucur să le văd, din nou, zâmbetele, nedrept ascunse de măști în ultimii ani. De ziua copiilor, îmi permit să le fac o recomandare și adulților: veniți, alături de cei mici în Cetate și doar stați și urmăriți-i. Cum se joacă, cum zâmbesc, cum cântă și se bucură sincer. Vom descoperi astfel un izvor infinit de energie pozitivă și ne vom putea reîncărca și noi, de la ei și împreună cu ei.” Primarul Gabriel Pleșa

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 mai 2022

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...