Actualitate, Evenimente

1-3 mai-SpiritFest Rimetea 2015

Reconectează-te cu natura!, este sloganul festivalului SpiritFest care se va desfășura în perioada 1-3 mai 2015 în localitatea Rimetea.

Evenimentul deschide distracția de vară apropiată de natură, promovând activitățile sportive precum zborul cu parapanta, escalada, ciclismul pe pumptrack și nu numai. Totodată programul festivalului de sub Piatra Secuiului cuprinde concerte, petreceri, focuri de tabara și alte activități legate de tradițiile locale.

Păstrând tradițiile, organizatorii dau culoare acestui eveniment prin numeroase competiții și activități sportive precum și ateliere care promovează tradițiile locale și o viață sănătoasă. Obiectivul principal al Spiritfest este crearea unui mediu natural, activ și de divertisment care oferă posibilități de relaxare pentru toate vârstele.
Programul începe joi, 30 aprilie la sediul operațional al Asociaţiei de Turism Activ Trascău (TAT), organizatorul festivalului, prin festivitatea de lansare al activităților asociației și deschiderea festivalului. Invitații vor fi întâmpinați de primarul comunei Rimetea, Szocs Fracisc și de președintele Asociației TAT, Muresan Dragos. Balogh Martin directorul Fundației Civitas pentru Societatea Civila – Filiala Cluj Napoca va prezenta proiectul European prin intermediul căruia această inițiativă a luat naștere.

De vineri vor începe înscrierile, concursurile și activitățile sportive iar în paralel participanții vor putea participa la ture ghidate pe Piatra Secuiului precum și turul satului. Asociația TAT pune la dispoziția participanților echipamente sportive: biciclete, caiace, canoe, etc. Se vor derula ateliere de meșteșuguri, artizanat unde toți cei interesați se vor putea implica. Seara, publicul se va putea bucura de proiecții de filme, focuri de tabără iar în căminul cultural sătesc și pe scena din centrul satului vor intra pe scenă cei de la Implant pentru Refuz, Sky Swallows Challenger și S.I.T.A iar printer DJ-uri se numără Mighty Boogie, Dubase, Kojok, Bia, Calibro 45, Rapala, Mr. H și MIHU, etc.

Organizatorul evenimentului este Asociația de Turism Activ Trascău (TAT).

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...