Actualitate

1.008 de kg de carne confiscate de poliţişti şi 75 de amenzi

foto: realitatea.net
foto: realitatea.net

În data de 24.09.2013, între orele 08,00-13,00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţiştii rutieri din Sebeş, cu cei ai Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos precum şi cu poliţiştii de investigare a fraudelor şi ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, sprijiniţi de lucrători ai Gărzii Financiare Alba Iulia, I.S.C.T.R. Agenţia Alba şi R.A.R. Filiala Alba, au organizat, pe Drumul Naţional 7, o acţiune ce a avut drept scop verificarea legalităţii transportului rutier de marfă şi persoane, combaterea evaziunii fiscale precum şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.000 de lei.

Dintre acestea 13 au fost aplicate conducătorilor de autovehicule destinate transportului rutier de marfă şi persoane, din care una pentru nerespectarea timpilor de conducere şi odihnă, două pentru lipsa rovinietei, două pentru depășirea numărului de pasageri transportaţi, 3 pentru neportul centurii de siguranţă, două pentru lipsa documentelor şi 3 pentru defecțiuni tehnice.

De asemenea, au fost reţinute 12 certificate de înmatriculare.

Cu ocazia acţiunii a fost oprită o autospecială, condusă de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Timișoara, care transporta cantitatea de 1.008 kg de carne, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

N.A., a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, cu amendă în valoare de 1.500 lei iar întreaga cantitate de carne a fost confiscată.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...