Actualitate, Stiri

VINŢU DE JOS. Gesturi obscene făcute de un tânăr pentru că nu a fost lăsat să urce băut la volan

Poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos cercetează penal un tânăr de 27 de ani. Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi ultraj contra bunelor moravuri.

În ziua de 11 octombrie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mureşului din Vinţu de Jos, fiind sub influenţa alcoolului, H.G. a pierdut controlul asupra autoturismului, a ieşit de pe şosea, lovind mai multe podeţe.

După incident, tânărul de la volan a vrut să urce din nou la volan pentru a-şi continua drumul, dar o femeie în vârstă de 52 de ani din comună a încercat să-l împiedice. De partea femeii s-au situat câţiva trecători, motiv numai bun pentru ca tânărul de 27 de ani să facă anumite acte de exhibiţionism şi să aducă injurii celor prezenţi.

După intervenţia poliţiştilor H.G. a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

13 octombrie 2014

About Author

Marius Paul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...