Evenimente, Stiri Aiud, Stiri mondene

Vineri: Armin van Buuren Night în Club Allegria!

tafis_allegria_pt_apulumVineri, 26 aprilie, începând cu ora 23:00 în Club Allegria, cele mai cunoscute piese semnate de marele DJ Armin van Buuren şi nu numai se vor auzi până în zori de zi.

Intrarea este LIBERĂ toată noaptea, iar atmosfera va fi întreţinută de DJ Marius Paul & DJ Legy, 100 de brăţări luminoase şi Smoked Drinks…

Pentru petrecerea tematică dedicată marelui DJ Armin van Buuren puteţi face rezervări la numărul de telefon 0744 527 577, iar cu această ocazie specială va fi lansat şi FunAM.ro.

Armin van Buuren (25.12.1976) este un nume important pe scena trance, atât ca DJ cât şi ca producător. De-a lungul anilor 2007, 2008, 2009, 2010 şi 2012 s-a clasat de 5 ori pe locul 1 în Top 100 al revistei DJ Magazine.

Primul său hit, Blue fear s-a lansat în 1995 sub Cyber Records, iar de atunci au urmat o serie întreagă de producții ce au pătruns în clasamentele muzicale internaţionale. Armin van Buuren a colaborat cu Tiësto pentru proiectele Major League şi Alibi, iar alături de Ferry Corsten a produs piesa Exhale. Începând din anul 2000, Armin a lansat seria de compilații AVB, care s-au bucurat de succes la public. Un an mai târziu, olandezul și-a început propria emisiune de radio, intitulată A State of Trance, în timpul căreia își făcea cunoscute creațiile. Anul acesta pe data de 3 Mai, Armin van Buuren îşi va lansa cel de-al cincilea album din carieră – Intense (2003-76; 2005-Shivers; 2008-Imagine; 2010-Mirage).

Ai ascultat piesa lui Armin van Buuren – In and Out of Love împreună cu Sharon den Adel (Within Temptation) şi n-ai ştiu în ce gen să o încadrezi? Îţi spunem noi, este Vocal TRANCE!

Marius Paul s-a născut în 20 decembrie 1985, la Alba Iulia. La vârsta de 15 ani a început să asculte artişti ca ATB, Tiesto, Armin van Buuren, aceştia urmând să aibă un impact decisiv atât în alegerea muzicii favorite, cât şi a carierei sale de DJ. Din punct de vedere muzical, DJ MaPaX s-a “născut” în 2004. În 2006 a descoperit programul Virtual DJ, iar în anul 2007 a început să lucreze cu Traktor.  Din pasiune pentru muzică a început să pună mix-uri şi la radio-uri online (RadioDJ, Trance Vibrations Radio, TranceNET Radio…).  Pentru că şi-a dorit să evolueze, din 2010 s-a pus serios pe treabă şi a învăţat să mixeze pe cele 2 playere de la Pioneer, CDJ 200 şi mixerul DJM 400.

Debutul oficial al lui DJ MaPaX, în faţa a mii de albaiulieni a fost în data de 28 mai 2011, de zilele oraşului Alba Iulia alături de DJ Project, Dj Raoul, M’Livio şi MC Kotto. Pentru că a fost pe placul albaiulienilor, în 2012 tot la zilele oraşului Alba Iulia a făcut warm-up pentru Play&Win, Edward Maya şi Yves Larock. La spaţiile RYMA din Alba Iulia şi-a făcut debutul în 2012 la petrecerea Ultimate Mix Experience din 29 iunie, la Ultimate Mix Experience v 2.0 în 28 iulie, la Trance Party alături de debutantul DJ Legy în 30 august şi în 15 decembrie la Cea mai tare PETrecere din oraşul tău alături de DJ Legy. În club Allegria a mixat prima dată, anul trecut, în 5 octombrie la petrecerea Trance Experience alături de DJ Legy.  DJ MaPaX a hotărât ca în acest an  să „devină” DJ Marius Paul, dar pasiunea lui să mixeze Progressive House, Electro-House şi Trance nu s-a schimbat!

DJ Legy (Legian Liviu) s-a născut în Aiud, în 8 iunie 1987. La fel ca şi DJ Marius Paul, la 15 ani a început să asculte artişti ca ATB, Tiesto, Paul van Dyk. Pasiunea pentru muzică a transformat-o de-a lungul anilor, într-o carieră de DJ. În 2010 a descoperit programul Virtual DJ, iar din 2011, Traktor, lucru care l-a determinat să se apuce şi de mixat. Seturile sale a început să le posteze pe Soundcloud şi Mixcloud. DJ Marius Paul a ascultat pentru prima dată un set înregistrat în Traktor, al lui DJ Legy, în 2011. Pentru că a văzut că are talent,  DJ Marius Paul şi-a învăţat colegul de breaslă să mixeze pe cele 2 playere de la Pioneer, CDJ 200 şi mixerul DJM 400. După ce a exersat  să mixeze la petreceri private, DJ Legy a debutat oficial, în vara anului trecut la Trance Party de la spaţiile RYMA, alături de DJ MaPaX.

Dacă ţi-a plăcut Tiësto Night (16 martie), atunci cu siguranţă te vei distra la maxim şi vineri, alături de DJ Marius Paul şi DJ Legy, la Armin van Buuren Night.

Distribuie Acum

23 aprilie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...