Social

Vinerea la Alba Mall, shoppingul iese din tipare! Şi intră în… istorie

tgarda_romana_la_alba_mallUna dintre cele mai importante atracţii turistice cu care se poate mândri Alba Iulia, Garda Romana a Legiunii a 13-a Gemina, va putea fi admirată în fiecare vineri de la orele 18:00 în centrul comercial Alba Mall . 

Demersul are menirea de a-i familiariza şi mai mult pe albaiulieni cu cei mai inimoşi apărători ai patrimoniului cultural istoric de care dispune oraşul, dar şi de a le asigura celor care caută relaxarea la sfârşit de săptămână un prilej de divertisment inedit.

La Alba Mall shoppingul iese din tipare şi intră în istorie.

Soldaţii romani vor asigura un performance complet cu tot ceea ce reprezintă în prezent cea mai dinamică trupă de re-enactment din Romania: tehnici de luptă, manevre militare etc.

Dincolo de rigorile cazone, cei mici vor primi de la soldaţi adevarate lecţii de istorie vie, asta în timp ce părinţii vor avea ca singură preocupare imortalizarea unor momente cu adevărat speciale.

Garda romană va avea rezidenţa permanentă în Alba Mall în cadrul unui spatiu în care vor putea fi admirate efectele militare, turiştii putând proba şi mânui diverse arme, de unde nu vor lipsi nici souveniruri care descriu cel mai bine apetitul de promovare al oraşului Marii Uniri.

Distribuie Acum

30 mai 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...