VIDEO: Prin vocea lui Ioan Dîrzu PSD Alba reclamă fraudarea alegerilor de...

VIDEO: Prin vocea lui Ioan Dîrzu PSD Alba reclamă fraudarea alegerilor de către PDL

Într-o conferinţă de presă, organizată astăzi, Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba, nu a ratat ocazia să acuze PDL-ul de fraudarea alegerilor în anumite localităţi din judeţ. Este vorba despre oraşele unde PSD a pierdut – Zlatna, Baia de Arieş -, Blaj, dar şi localităţi mai mici: Ocoliş şi Deal (Valea Lungă).

Deputatul Ioan Dîrzu s-a arătat foarte mulţumit de scorul obţinut de Alianţa PSD-PC-UNPR în judeţul Alba şi în mod special în municipiul Alba Iulia. Chiar dacă la nivel judeţean se situează pe locul al doilea, Dîrzu spune că a fost chiar felicitat de Liviu Dragnea pentru rezultat.

Social-democraţii au făcut o contestaţie cu privire la voturile obţinute de PDL în zona Blaj. Ioan Dîrzu spune că democrat-liberalii au recurs la ameninţări în zonele respective pentru a se asigura de voturile cetăţenilor.

„Ce am remarcat este importanţa securizării secţiilor de votare, un aspect pe care l-am regăsit şi la alegerile europarlamentare din 25 mai. Modelul acesta l-am regăsit în partea de jos a judeţului şi în zona Blajului. Am remarcat turismul electoral… Nu cred că localitatea Ocoliş sau Deal (Valea Lungă) sunt zone de interes turistic. Am remarcat un vot multiplu – pentru care am depus sesizare scrisă la Biroul Electoral Judeţean”, a mai spus Dîrzu.

Cel mai mare succes pentru social-democraţi s-a înregistrat în Alba Iulia, unde după ani buni, PDL-ul a fost învins. Ovidiu Jidveian, preşedintele PSD Alba Iulia spune că acest rezultat se datorează muncii de echipă.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns