„Victorie”: S-a semnat un contract pentru 10 km din autostrada Câmpia...

„Victorie”: S-a semnat un contract pentru 10 km din autostrada Câmpia Turzii-Târgu Mureş

Autorităţile din România au dat lovitura marţi. Au reuşit performanţa de a semna un contract privind construcţia lotului de autostrada de lângă Târgu Mureş, de la Ungheni la Ogra a fost semnat cu asocierea Strabag – Straco pentru 252 de milioane de lei, a anunţat miercuri Compania de Autostrăzi. Lotul de autostrada în lungime de 10 kilometri face parte din autostrada Câmpia Turzii – Ogra – Târgu Mureş (52 km) şi are termen de realizare 12 luni.

„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunță că în data de 24.02.2015, a fost semnat contractul „Realizarea Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea, Lot 2: Ungheni – Ogra, km 4+500 – km 14+605”. Contractul a fost atribuit în urma finalizării procedurii de achiziţie publică (licitație deschisă), Asocierii JV SC STRABAG SRL – SC STRACO GRUP SRL (Lider de Asociere – SC STRABAG SRL) și are o valoare totală de 251.349.460,28 lei fără TVA”, a anunţat CNADNR printr-un comunica de presă remis HotNews.ro.

Potrivit autorităţilor, finanțarea proiectului este asigurată din Fonduri de Coeziune (FC 85%) și Bugetul de Stat (15%).

Durata contractului este de 60 de luni din care 12 luni pentru Execuţia Lucrărilor, şi 48 luni Perioada de Garanţie.

Compania de Autostrăzi anunţase încă de pe 27 ianuarie atribuirea celor 5 loturi de pe autostrada Câmpia Turzii – Târgu Mureş, în urma finalizării licitaţiilor publice, însă semnarea contractelor a mai aşteptat expirarea perioadei în care celelelte firme puteau depune contestaţii.

Deocamdată, contractul pentru cei 10 km de pe lotul 2 Ungheni – Ogra este singur semnat.
sursa: hotnews

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns