Victorie la scor pentru CSU Alba Iulia

Victorie la scor pentru CSU Alba Iulia

Sâmbătă, 7 februarie 2015. Jucând pe teren propriu, CSU Alba Iulia a câştigat meciul cu CSM Satu Mare, contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii Naționale la Baschet Feminin.

Aşadar CSU Alba Iulia-CSM Satu Mare 78-39 (26-12, 19-14, 20-6, 13-7). O victorie de moral după înfrângerea din urmă cu trei zile, când au pierdut tot pe teren propriu în faţa jucătoarelor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

A fost cel de-al patrulea succes al echipei universitare în fața sătmărencelor din acest sezon, după ce CSU s-a impus atât în partida tur, dar și în ambele manșe din sferturile de finală ale Cupei României.

În urma acestei confruntări, CSU ajunge la cea de-a 17-a victorie în Liga Națională și urcă pe poziția a treia provizorie în clasament, în timp ce formația sătmăreană înregistrează cel de-al 14-lea eșec şi rămâne pe locul 8 în campionat cu 9 partide câștigate.

CSU Alba Iulia va disputa următorul meci peste o săptămână, sâmbătă, 14 februarie 2014, urmând să joace pe terenul lantereni roşii, Rapid București.

Statistica meciului pentru CSU Alba Iulia:

Jessica Kuster – 23 de puncte, 16 recuperări și 5 pase decisive (double-double și indice de eficiență – 38)
Alexandra Uiuiu – 11 puncte, o recuperare și 5 pase decisive
L’Oreal Price – 9 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă
Elisabeth Pavel – 9 puncte și 4 recuperări
Milica Deura – 8 puncte, 4 recuperări și 7 pase decisive
Wumi Agunbiade – 5 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă
Larisa Toma – 4 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă
Mihaela Gherman – 3 puncte, o recuperare și 2 pase decisive
Marta Fodor – 2 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive
Valencia McFarland – 2 puncte, o recuperare și 2 pase decisive
Dora Ardelean – 2 puncte și 4 recuperări.

După meci, Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia, a declarat: „Am jucat la doar trei zile după un eșec dificil de acceptat, mai ales prin maniera în care a fost înregistrat, iar fetele au fost încă puțin afectate, dar încercăm să trecem peste. De asemenea, s-a acumulat și o oboseală normală după atâtea meciuri tari, iar lucrurile acestea s-au văzut puțin în joc. Nu au existat însă probleme, deoarece am întâlnit un adversar mult sub nivelul nostru, iar acest joc ne-a folosit mai mult ca antrenament. Am reușit chiar să odihnim unele jucătoare, să le permitem să se recupereze, dar fetele au jucat bine, au respectat întocmai ceea ce le-am spus ieri la antrenamente și am câștigat fără probleme. Am decis să acordăm sportivelor 2 zile libere, pentru ca apoi să începem să ne pregătim normal pentru viitoarele partide importante pe care le vom avea în cele 3 competiții în care suntem angrenați”.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns