Viceprimarul Dorin Şerdean, supărat pe presă, nu pe Consiliul Local Alba Iulia...

Viceprimarul Dorin Şerdean, supărat pe presă, nu pe Consiliul Local Alba Iulia care l-a revocat din funcţie

Venit din Dubai, unde a fost într-o scurtă vacanţă legală, viceprimarul demis Droin Şerdean, a susţinut marţi, 24 februarie 2015, o conferinţă de presă. Şerdean s-a plâns de titlurile apărute în presa locală în privinţa sa.

Reamintim: viceprimarul Dorin Şerdean (membru PP-DD Alba) a fost demis de consilierii locali în şedinţa Consiliului Local Alba Iulia din 20 februarie 2015. Şerdean a lipsit de la şedinţa respectivă şi nu a putut fi înlocuit de consilierii Noului PNL, care au pregătit şi un nume pentru funcţia de viceprimar: Gabriel Pleşa, consilier local al vechiului şi noului PNL.

Întrebat ce a făcut în Dubai, Dorin Şerdean a declarat: „Am fost în concediu, nu am fost pe bani publici… Am împărţit calendare şi am propus două expoziţii la care am invitat directori de bancă şi oameni de afaceri din Dubai. Este vorba de expoziţii din domeniul comercial-turism. Reamintesc, în momentul în care am fost în Dubai eram încă viceprimar al oraşului Alba Iulia, aşadar invitaţiile făcute de mine erau oficiale”.

Cu mâhnire, Şerdean a declarat: „Acum în ultimele zile m-am liniştit, m-am tăbăcit, dar aţi făcut rău (n.a. – ziariştii) părinţilor mei când aţi spus: Dorin Şerdean a fost zburat din funcţie… în ziua în care încă nu am fost înlocuit. Parcă era horoscop… A început postul Paştelui, a fost Duminica Iertării, eu v-am iertat (cu referire la ziarişti)”.

Şerdean a adus o hârtie igienică pe care a dorit să o transmită unui ziarist care a scris despre el că „va fi zburat de la Primărie”, dar s-a răzgândit…

Întrebat dacă regretă că nu s-a înscris în ACL când i s-a propus, Dorin Şerdean a delarat: „Nu regret nimic. Viaţa nu se încheie acum, e prima zi din restul vieţii mele”.

Dorin Şerdean a răspuns întrebării dacă va candida la funcţia de primar al oraşului Alba Iulia: „E prematur”.

Dorin Şerdean a amintit o întâlnire înainte de plecarea sa în Dubai: „Viceprimarul Paul Voicu mi-a spus: „Hai până la şeful”, dar eu nu am şefi, eu am numai colegi. În birou erau Paul Voicu, Mircea Hava, Dorin Nistor. Mi s-a cerut demisia”.

Aşa cum a precizat, Şerdean va rămâne consilier din partea PP-DD şi va face „opoziţie faţă de orice mi se pare corect să mă opun şi voi face lobby dacă e ceva în interesul albaiulienilor, indiferent din partea cui vine”.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns