Un turdean prins „la cumpărături” în miez de noapte… la Alba Iulia

Un turdean prins „la cumpărături” în miez de noapte… la Alba Iulia

În noaptea de sâmbătă spre duminică (7 spre 8 februarie 2015), un tânăr din Turda, judeţul Cluj, a dorit să meargă la cumpărături şi cum magazinele erau închise a intrat prin efracţie într-un magazin de pe Bdul Transilvaniei 1989 din Alba Iulia.

P.D.A., în vârstă de 33 de ani, a fost surprins de polițiști în timpul „cumpărăturilor”. Poliţiştii au acţionat în urma unei sesizări la 112 făcute de un vecin care a auzit sgomot la partenrul blocului.

Sosiţi la locul faptei, poliţiştii l-au găsit pe bărbatul din Turda într-o încăpere alăturată, aparţinând magazinului. Bărbatul avea la el mai multe pachete de țigări și sticle cu băutură, bunuri în valoare de circa 1.300 de lei.

Turdeanul este cercetat sub control judiciar, el fiind implicat şi în alt dosar prind fapte de furt din societăţi comerciale, comise în cursul lunii ianuarie 2015. Faţă de tânărul di n Turda a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 9 februarie 2015, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns