Actualitate

Un tânăr și-a bătut prietenul din cauza unui meci de fotbal

un-roman-a-ucis-un-italian-cu-un-singur-pumn_size6Un tânăr din Bărăbanţ, suspect de comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost identificat de jandarmi. Din primele verificări, se pare, că acesta şi-a bătut un prieten cu care a avut o divergenţă într-un bar pe tema unui meci de fotbal.
Incidentul a fost semnalat marţi, 26 noiembrie, la ora 21.40, într-un local situat pe strada Mureşului din cartierul albaiulian Bărăbanţ. În scurt timp, la faţa locului a intervenit un echipaj de jandarmerie care a identificat victima şi l-a depistat pe agresor. Deoarece bărbatul lovit prezenta urme de sângerare la nivelul feţei, i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, acesta fiind ulterior preluat de un echipaj SMURD şi transportat la UPU Alba Iulia. Principalul suspect de agresiune a fost identificat ca fiind Ion A. ( 27 de ani ), domiciliat în municipiul Alba Iulia. Acesta a fost condus la sediul Jandarmeriei Alba în vederea continuării verificărilor şi stabilirii împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta. A reieşit astfel că, în timp ce viziona un meci de fotbal alături de un cunoscut, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, motivul acestuia fiind neînţelegerile mai vechi, acutizate de divergenţele de opinii legate, se pare, chiar de întâlnirea fotbalistică. Nereuşind să-şi impună punctul de vedere prin forţa argumentelor logice, Ion A. a recurs la forţa fizică, lovindu-şi oponentul de mai multe ori cu pumnul în faţă, motiv pentru care acesta avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe numele lui Ion A. au fost întocmite acte de constatare, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Distribuie Acum

27 noiembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...