hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

Un şofer beat s-a răsturnat - Ziarul Apulum
Actualitate

Un şofer beat s-a răsturnat

foto: novatv.ro
foto: novatv.ro

La data de 28.07.2013, ora 20:14, Poliţia Oraşului Cugir, a fost sesizată cu privire la faptul că pe drumul vicinal din Vinerea şi locul numit Poiana cu Goruni, s-a produs un accident.

Echipa de cercetare deplasară la locul evenimentului a constatat că P.F.D., de 53 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului iar într-o curbă la dreapta s-a răsturnat în partea stângă a drumului.

În urma accidentului atât conducătorul auto cât şi pasagerul de pe scaunul din dreapta, au suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internaţi în spital.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele lui fiind întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică pete limita legală”.

Distribuie Acum

29 iulie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...