hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

Un şofer beat a provocat un accident lăngă Şibot şi a fugit - Ziarul Apulum
Actualitate

Un şofer beat a provocat un accident lăngă Şibot şi a fugit

foto: botosaninecenzurat.ro
foto: botosaninecenzurat.ro

Pe DN 7, la km 348, în afara localității Şibot, T.D., un bărbat de 55 de ani, din comuna Vladimirescu, județul Arad, în timp ce conducea un autotractor, nu a respectat semnificaţia indicatorului „obligatoriu la dreapta”, acroșând cu ansamblul de vehicule o baliză direcțională aflată pe partea carosabilă, pe care a proiectat-o într-un autobuz condus de un bărbat de 27 de ani, din municipiul Ploieşti.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autovehiculelor implicate iar conducătorul autotractorului care l-a provocat şi-a continuat deplasarea, fiind oprit de către poliţiştii Serviciului Rutier, pe DN 7, în afara localităţii Vinţu de Jos.

În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sebeș, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de T.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală” și “părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei”.

Distribuie Acum

12 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...