Actualitate

Un minor de 15 ani din Blaj a furat un telefon mobil

furt-telefon-mobilPoliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112,  cu privire la faptul că din locuinţa unui cetățean din Blaj a fost sustras un telefon mobil.

Imediat după comiterea faptei, suspectul a fost observat de către păgubit care, împreună cu un cunoscut, a pornit în urmărirea  acestuia, reușind să-l reţină la o distanţă de cca. 300 de metri de locuinţă.

La faţa locului a ajuns şi patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj care l-a identificat pe suspect, un minor de 15 ani, din Blaj, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil sustras.

În timpul cercetărilor privind furtul de telefon mobil, poliţiştii au fost sesizaţi de către un cetăţean care locuieşte pe aceeaşi stradă, cu privire la faptul că i-a dispărut din locuinţă, o cameră foto şi 4 ceasuri de mână, bunuri în valoare totală de 1.800 de lei.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că minorul care a sustras telefonul este şi autor al furtului camerei foto şi a celor 4 ceasuri de mână, cu ocazia cercetărilor efectuate fiind găsite bunurile sustrase.

Faţă de minor au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Distribuie Acum

13 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...