Un bărbat din Albac înjunghiat de propriul unchi pentru un petic de...

Un bărbat din Albac înjunghiat de propriul unchi pentru un petic de pământ

foto: cugetliber.ro

Sâmbătă, 24 octombrie 2014, orele 18.50, poliţiştii din Cîmpeni au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat din localitatea Bărăşti, comuna Albac, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Poliţiştii au refăcut faptele: în după amiaza zilei de 25 octombrie, în jurul orelor 18.30, în timp ce se afla pe un fânaţ din localitatea Bărăşti, B.M., de 51 de ani, a avut o dispută referitoare la terenul respectiv cu unchiul său, T.I., de 75 de ani, din aceeaşi localitate. Unchiul şi-a l-a lovit nepotul cu un briceag în zona abdomenului şi al braţului drept.

B.M. a fost transportat la spitalul din Câmpeni de unde a fost transferat la un spital din Târgu Mureş întrucât starea sa de sănătate s-a agravat.

La Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a fost depus un dosar penal cu propunerea de continuare a cercetărilor cu privire la infracţiunea de omor în forma tentativei, faptă prevăzută de art. 32 alin. 1 Cod Penal.

T.I. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de duminică, 26 octombrie, a pfost rezentat instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns