Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

Un bărbat din Albac înjunghiat de propriul unchi pentru un petic de pământ

Sâmbătă, 24 octombrie 2014, orele 18.50, poliţiştii din Cîmpeni au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat din localitatea Bărăşti, comuna Albac, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Poliţiştii au refăcut faptele: în după amiaza zilei de 25 octombrie, în jurul orelor 18.30, în timp ce se afla pe un fânaţ din localitatea Bărăşti, B.M., de 51 de ani, a avut o dispută referitoare la terenul respectiv cu unchiul său, T.I., de 75 de ani, din aceeaşi localitate. Unchiul şi-a l-a lovit nepotul cu un briceag în zona abdomenului şi al braţului drept.

B.M. a fost transportat la spitalul din Câmpeni de unde a fost transferat la un spital din Târgu Mureş întrucât starea sa de sănătate s-a agravat.

La Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a fost depus un dosar penal cu propunerea de continuare a cercetărilor cu privire la infracţiunea de omor în forma tentativei, faptă prevăzută de art. 32 alin. 1 Cod Penal.

T.I. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de duminică, 26 octombrie, a pfost rezentat instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

27 octombrie 2014

About Author

Marius Paul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...