hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

Un bărbat din Alba Iulia riscă dosar penal pentru că a lovit un trecător - Ziarul Apulum
Actualitate

Un bărbat din Alba Iulia riscă dosar penal pentru că a lovit un trecător

foto: antena3.ro
foto: antena3.ro

Incidentul s-a petrecut miercuri, 21 august, într-o staţie de autobuz situată pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia.

Aflat în zonă pentru a aplana un conflict conjugal, în jurul orei 18.00 un echipaj de jandarmerie a observat un bărbat care-i aplica mai multe lovituri cu pumnii altui bărbat.

Jandarmii au intervenit de urgenţă, au stopat violenţele şi au trecut apoi la verificarea împrejurărilor în care acestea au apărut.

Agresorul a fost identificat ca fiind Vladimir V. (61 de ani), cu domiciliul în Alba Iulia, care le-a declarat jandarmilor că, în timp ce aştepta autobuzul, cineva l-a stropit cu apă.

Iritat, a depistat vinovatul şi i-a cerut o explicaţie însă acesta i-a răspuns într-un mod pe care dânsul l-a considerat “ obraznic ”.

Între cei doi a urmat un scurt episod violent, pe timpul căruia domnul Vladimir şi-a lovit de mai multe ori oponentul, fără ca acesta să reacţioneze.

Din fericire, intervenţia oportună a jandarmilor a prevenit apariţia unor răni evidente, dar victima a fost totuşi îndrumată să solicite investigaţii medicale de specialitate.

Presupusul agresor a fost condus la sediul Jandarmeriei Alba – situat în Alba Iulia, pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 18 – iar acestuia i-au fost întocmite acte de constatare, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Cercetările vor fi continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Distribuie Acum

22 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...