Udrea îl atacă din nou pe şeful SRI: „Apariţia acestui dosar este...

Udrea îl atacă din nou pe şeful SRI: „Apariţia acestui dosar este legată de declaraţiile pe care le-am făcut în privinţa lui Coldea”

Preşedintele PMP, Elena Udrea, lansează noi acuze la adresa directorului interimar al SRI, Florian Coldea. Elena Udrea acuză o consipiraţie construită (de serviciile secrete, procurori şi politicieni) pentru a o face să tacă.

Elena Udrea a declarat într-o conferinţă de presă, susţinută luni, 2 februarie 2015: „Apariţia acestui dosar (n.a. – Gala Bute, deschis de procurorii DNA) este legată de declaraţiile pe care le-am făcut vineri (30 ianuarie 2015), privindu-l pe Florian Coldea, directorul interimar al SRI. Eu nu înţeleg de ce se fac aceste cercetări la 4 ani de la eveniment… Este o încercare de intimidare, o încercare de decredibilizare, într-un dosar în care sunt pomenită de 4 ani de zile, o încercare de decredibilizare care se face după acelaşi tipic: prin îngroparea în dosare, prin îngroparea în acuzaţii.

Văd că acum s-au activat acoperiţii din presă. Vă spun că nu mai am încredere în ancheta care se face – ancheta care se face (n.a. – de către procurori), în ancheta pe care o face Coldea la SRI, nu am încredere în ancheta Parlamentului. De fapt nu mai am încredere aproape în nimeni în acest moment. Aproape toţi marii bărbaţi ai ţării s-au ascuns sub masă”.

Elena Udrea spune că are încredere mai mare în poliţişti decât în procurori şi cei din serviciile secrete: „Am retras contestaţia faţă de cercetarea judiciară. Mă simt mai în siguranţă supravegheată de Poliţie. În acest moment mă simt mai în siguranţă sub supravegherea Poliţiei. Ştiu că dacă nu mă prezint marţi sau vineri la Poliţie cineva mă va căuta”.

Udrea lansează un atac la adresa… sistemului: „Leg clar ceea ce mi se întâmplă de lucrurile pe care le ştiu despre cum funcţionează sistemul. Eu nu fac parte din sistem. Acest sistem nu poate fi salvat decât după ce face implozie, iar eu vreau să detonez acest sistem. Nu acuz SRI-ul, pe care îl apreciez şi îl respect. Dar dl Coldea este un om, nu este SRI-ul”.

Cu câteva zile mai devreme Udrea lansase acuze la adresa lui Florian Coldea, directorul interimar al SRI-ului, despre care a spus că este prieten cu Laura Codruţa Kovesi – procurorul-şef al DNA.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns