Actualitate

Trucuri pentru un păr sănătos

trucuri parVara este minunată, plină de distracție și culoare, dar cu toate astea nu trebuie să neglijăm părul care nu se bucură la fel de mult de acest sezon.

Temperaturile ridicate, spălările dese și contactul cu apa mării și apa din piscine deteriorează puternic părul.

Începe din interior.

Nutriționiștii consideră că cele mai importante vitamine pentru păr sunt complexul de vitamine B, responsabile pentru regenerarea celulară și creșterea părului. Lipsa complexului de vitamina B duce la căderea părului.

Pentru a asigura necesarul de vitamina B, consumă carne de pui, vită și pește, cereale și legume integrale, semințe, nuci, legume cu frunze verzi.

O dată pe săptămână, trebuie să folosești un tratament special pentru rehidratare, fie că este vorba de o mască home-made sau una cumpărată. Dacă optezi pentru un tratament făcut în casă, poți folosi ingrediente ca și maioneză, gălbenuşul de ou sau uleiul pur de măsline.

Pentru a te putea bucura de un păr mătăsos și des, folosește praful de copt. Este o soluție naturală și ingenioasă de a repara mai ales firele de păr despicate. Combină-l cu șamponul pe care îl folosești la prima spălare și masează-ți bine părul, timp de 10 minute. Clătește cu apă călduță, iar la a doua șamponare, folosește numai șamponul. Lasă părul să se usuce în mod natural și vei vedea o îmbunătățire de la prima utilizare.

Uleiul de avocado și cel de măsline sunt două soluții foarte bune pentru părul uscat, deteriorat, ars. Aplică-l pe părul uscat și masează scalpul și părul bine de tot. După 20 de minute șamponează părul și clătește-l cu apă călduţă, din abundență.

Dacă vrei să ai un păr perfect, lucios și sănătos, pune în podul palmei câteva picături de ulei pur de jojoba sau ulei de migdale și treci mâna prin păr, apoi pulverizează produsul tău obișnuit de styling sau puțin parfum.

Distribuie Acum

30 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...