hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

TNL Alba susține proiectul “Suntem români, citim româneşte” - Ziarul Apulum
Politica, Social

TNL Alba susține proiectul “Suntem români, citim româneşte”

Săptămâna trecută Tineretul Național Liberal a lansat proiectul “Suntem români, citim româneşte”, prin care vrea să răspundă nevoilor comunităţilor româneşti din afara ţării de păstrare a identităţii etnice, lingvistice şi culturale. Scopul principal este acela de a colecta cărți scrise în limba română (circa 20.000 de volume), cărți pe care tinerii liberali să le trimită, ulterior, peste hotare la diverse comunități românești.
TNL Alba a înțeles importanța acestui demers și se implică puternic în implementarea cu succes a acestui nou proiect al Tineretului Național Liberal. Astfel, în cadrul acestui proiect, în lunile februarie și martie se va realiza o campanie de popularizare a proiectului și, în paralel, se vor încheia parteneriate cu organizaţii din societatea civilă, edituri, biblioteci, persoane fizice și juridice care doresc să contribuie la colecta de cărți.
Oricine dorește să sprijine acest proiect poate să depună cărțile pe care vrea să le doneze la sediul PNL Alba, str. Nicolae Titulescu nr. 28, unde va funcționa punctul de colectare a cărților. Colecta se va desfășura până în luna iunie, iar TNL Alba îi îndeamnă pe toți cei care știu cât de importantă este cartea pentru păstrarea ființei naționale a unui popor să nu uite de o vorbă veche care spune: “Nu vă debarasați de cărți, ci oferiți-le și altora care au nevoie de cărțile care v-au ajutat să fiți mai buni și mai înțelepți”.

Distribuie Acum

30 ianuarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...