Teatrul de Păpuși PRICHINDEL a primit premiu pentru muzică originală

Teatrul de Păpuși PRICHINDEL a primit premiu pentru muzică originală

timg_1727În urma participării Teatrului de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia la „Festivalul internațional de animație Gulliver Galați” din perioada 11 – 15 noiembrie a.c., artistul și compozitorul Levente Szöcs, totodată maestru sunet din cadrul teatrului nostru, a câștigat PREMIUL PENTRU MUZICA ORIGINALĂ DIN SPECTACOLUL „UNIVERSUL DIN LANTERNA MAGICĂ”.

Îl felicit pe colegul nostru Levente Szöcs pentru obținerea acestui premiu care îi reconfirmă o dată în plus valoarea profesională și artistică.

Muzica compusă de el pentru teatrul nostru a fost remarcată de-a lungul timpului de către juriile de specialitate și a altor festivaluri.

Premiile obținute de el nu ar fi fost însă posibile fără o intensă muncă de echipă și prin urmare le mulțumesc și să îi felicit în egală măsură pe toți cei implicați în producerea spectacolului „Universul din lanterna magică”!, a declarat Ioana Bogățan, manager.

Echipa spectacolul UNIVERSUL DIN LANTERNA MAGICĂ este formată din: regia Radu Dinulescu, scenografia Ioan Pitic, muzica Levente Szöcs, distribuția: Amalia Pop, Teodora Popa, Elena Scorţeanu, maestru lumini Ovidiu Tămășan.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns