Actualitate, Social

Teatrul de Păpuși PRICHINDEL a primit premiu pentru muzică originală

timg_1727În urma participării Teatrului de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia la „Festivalul internațional de animație Gulliver Galați” din perioada 11 – 15 noiembrie a.c., artistul și compozitorul Levente Szöcs, totodată maestru sunet din cadrul teatrului nostru, a câștigat PREMIUL PENTRU MUZICA ORIGINALĂ DIN SPECTACOLUL „UNIVERSUL DIN LANTERNA MAGICĂ”.

Îl felicit pe colegul nostru Levente Szöcs pentru obținerea acestui premiu care îi reconfirmă o dată în plus valoarea profesională și artistică.

Muzica compusă de el pentru teatrul nostru a fost remarcată de-a lungul timpului de către juriile de specialitate și a altor festivaluri.

Premiile obținute de el nu ar fi fost însă posibile fără o intensă muncă de echipă și prin urmare le mulțumesc și să îi felicit în egală măsură pe toți cei implicați în producerea spectacolului „Universul din lanterna magică”!, a declarat Ioana Bogățan, manager.

Echipa spectacolul UNIVERSUL DIN LANTERNA MAGICĂ este formată din: regia Radu Dinulescu, scenografia Ioan Pitic, muzica Levente Szöcs, distribuția: Amalia Pop, Teodora Popa, Elena Scorţeanu, maestru lumini Ovidiu Tămășan.

Distribuie Acum

18 noiembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...