Tânăr din Turda, cercetat în stare de arest preventiv la IPJ Alba

Tânăr din Turda, cercetat în stare de arest preventiv la IPJ Alba

foto: ziaruloval.ro

Luni, 9 februarie 2015, un bărbat din municipiul Turda, judeţul Cluj, care a dat o spargere la un magazin din Alba Iulia fost prins în flagrant de poliţiştii de ordine publică din Alba Iulia a fost prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim: în noaptea de sâmbătă spre duminică (7 spre 8 februarie) polițiștii de ordine publică din Alba Iulia l-au prins pe P.D.A., în vârstă de 33 de ani, din Turda, în timp ce fura bunuri dintr-un magazin situat pe b-dul Revoluției.

Poliţiştii au intervenit în urma unui apel prin 112 primit de la un cetăţean care a auzit zgomot la parterul blocului în care locuieşte. Sosiţi în timp scurt, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au găsit pe bărbatul din municipiul Turda, județul Cluj. Acesta avea asupra sa mai multe pachete de țigări și sticle cu băutură, bunuri în valoare de circa 1.300 de lei.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns