Actualitate

Suspectul de comiterea furtului a doi viţei, reţinut de poliţiştii din Aiud

foto: botosaninecenzurat.ro
foto: botosaninecenzurat.ro

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, i-au identificat pe S.M., de 24 de ani, din municipiul Aiud, care este principalul suspect de comiterea unui furt de animale, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 26.08.2013.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 24/25.08.2013, tânărul a sustras doi viţei de pe un câmp, din locul numit „Şesuri”, situat pe raza localităţii Măgina, unde au fost lăsaţi, nesupravegheaţi, de către proprietar.

Suspectul a vândut cei doi viţei lui B.A.C., un bărbat de 27 de ani, din municipiul Aiud care i-a transportat în localitatea Sîinbenedic, de unde au fost recuperaţi de poliţişti şi restituiţi păgubitului.

Faţă de S.M. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29.08.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare  preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Faţă de S.M. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 221 din Codul Penal.

Distribuie Acum

29 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...