Şofer din Vinţu de Jos reţinut 24 de ore pentru infracţiuni rutiere

Şofer din Vinţu de Jos reţinut 24 de ore pentru infracţiuni rutiere

foto: ziaruloval.ro

Miercuri, 11 februarie 2015, poliţiştii din Vinţu de Jos au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru un tânăr din comuna Vinţu de Jos.

S.A.I. (în vârstă de 39 de ani) este cercetat pentru comiterea unor infracţiuni: conducerea autoturismului fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, fapte constatate de poliţişti în seara zilei de 7 februarie 2015. Maşina condusă de şoferul de ocazi a avariate o rigolă stradală, oprindu-se apoi într-un pod.

În urma recoltărilor efectuate în seara zilei de 7 februarie 2015 rezultă că tânărul avea o alcoolemiei de 2,10 grame/ litru alcool pur în sânge.

În cursul zilei de azi, 12.02.2015, S.A.I. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Reamintim: În noaptea de 7 februarie 2015 polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce desfășurau activități de patrulare împreună cu polițiștii Postului de Poliție Blandiana, au depistat, la intersecția străzilor Lucian Blaga cu Mihai Eminescu din Vințu de Jos, un autoturism avariat.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns