Skepsis vă invită la Cafeneaua lui Goldoni!

Skepsis vă invită la Cafeneaua lui Goldoni!

Vineri, 18.03.2016, ora 19.00, Grupul Skepsis vă invită la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia la spectacolul CAFENEAUA, după Carlo Goldoni. Unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriul trupei, o comedie moralistă în care sunt evidenţiate slăbiciuni de caracter, moravuri, comportamente şi atitudini care arată că timpurile se schimbă mai uşor ca oamenii. Plasată în atmosfera aparte a Carnavalului Veneţian de secol XVIII, intriga piesei se concentrează pe o zi din viaţa unor personaje diferite, nobili, oameni simpli, negustori şi servitori, ale căror destine se amestecă în aceeaşi ceaşcă de cafea servită acum cu…skepsis.

Vă invităm, aşadar, în prima dimineaţă a vestitului Carnaval de la Veneţia, să gustaţi o cafea de bun gust la Cafeneaua lui Ridolfo… numai aşa mai puteţi savura aroma incitantă şi ispititoare a unui veac trecut.

În rolurile principale:

Ridolfo…………………Răzvan Cociobea Trappola……………….Vinicius Moldovan

Pandolfo……………….Bogdan Berar Don Marzio…………..Viorel Cioflica

Eugenio………………..Vasile Dîngă Lisaura………………….Elena Smeu-Mare

Vittoria………………….Olga Surd Placida…………………..Andrada Balea

Leandro…………………Daniel Muntean Căpitanul……………….Rareş Diodiu

Regia……Viorel Cioflică

Sunet: Valerian Cebotari

Spectacolul este realizat în cadrul Proiectului Stagiunea cu Skepsis 2016.

Proiectul este desfăşurat în perioada ianuarie 2016 – decembrie 2016, fiind un proiect de tineret, bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi de a participa la viaţa sa socioculturală. Prin acest proiect trupa de teatru şi umor Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian o serie de spectacole de teatru şi divertisment şi de teatru de stradă cu specific medieval.

La spectacolele de sală intrarea este bază de bilet – 10 lei (pret intreg) si 5 lei (redus pentru elevi, studenti si pensionari). Fondurile obtinute astfel vor fi investite în reeditarea proiectului pentru anul următor.

Următoarele spectacole: 07 Aprilie; 13 Mai.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns