SCUTULPĂDURII: 50 mc de lemn confiscat în Apuseni

SCUTULPĂDURII: 50 mc de lemn confiscat în Apuseni

În cadrul acţiunii Scutul Pădurii, miercuri au oprit pentru control, pe D.N. 74 A, pe raza localităţii Cărpiniş, o autoutilitară cu remorcă, încărcată cu material lemnos şi care era condusă de P.C.V., de 34 de ani, din Cîmpeni.
Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti împreună cu lucrători silvici, s-au constatat că menţiunile din documentele de însoţire a materialului lemnos nu corespundeau din punct de vedere cantitativ cu cantitatea de lemn efectiv transportată. În documente era trecută cantitatea de 21 metri cubi, iar în realitate autoutilitara era încărcată cu 35,9 metri cubi material lemnos.
Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a şoferului autoutilitarei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost reţinută în vederea confiscării.
Şi tot ieri, poliţiştii din Baia de Arieş, în timp ce acționau pe DN 75, pe raza localităţii Brăzeşti, l-au depistat pe C.D.M., de 33 de ani, din Tălmaciu, judeţul Sibiu, în timp ce transporta cu o autoutilitară, cantitatea de 16,2 metri cubi material lemnos, ale cărei documente de însoţire erau completate necorespunzător.
Şoferul autoutilitarei a fost sancţionat contravențional,iar întreaga cantitate de material lemnos a fost reţinută în vederea confiscării.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns